Menu

Keramische tegel en RVS/aluminium strip

FOTOLUMINISERENDE KERAMISCHE TEGELS:
Deze photoluminiserende anti-slip keramische tegels, worden toegepast als markering bij gevaarlijke omgevingen waar veel mensen samenkomen, zoals busstations, metrostations en treinperronnen, en ook inzetbaar in gevaarlijke gebieden bij bedrijven.

Deze keramische tegels hebben een klasse 1 anti-slip en een hoge mechanische weerstand, het is dus niet een exclusief product alleen voor voetgangersgebied. Het heeft een beschermingcoating tegen UV-straling, het wordt niet zwart door zonlicht en het is bestand tegen chemische reinigingsmiddelen en slijtage. De keramische tegel heeft een kwaliteit van 250 mcd.


FOTOLUMINISERENDE ALUMINIUM OF ROESTVRIJSTALEN STRIPS:
Deze strips kunnen worden uitgevoerd in aluminium of RVS staal en ook in een bepaalde dikte. Tevens zijn er drie fotoluminiserende kwaliteiten mogelijk te weten: 150 mcd - 300 mcd of 580 mcd, de 580 mcd heeft een enorme glow effect heeft en zal vele uren duidelijk zichtbaar zijn. De bevestiging van deze strips kan in diverse mogelijkheden, dit in overleg. De strips kunnen ook met een anti-slip top laag worden uitgevoerd.

Heeft u interesse, mail dan naar: info@exitsigns.nl of bel met: 06 - 127 794 70