Menu

nieuw: xl fotoluminiserende vloermarkering voor magazijnen, grote hallen en technische ruimtes 

Nieuw in ons assortiment, XL fotoluminiserende vloermarkering met een dwingende pijl, welke sterk oplicht bij duisternis. Toplaag is van polycarbonaat en het is afgewerkt met een sterke anti-slip laag. Het formaat van deze vloer-markering is 20 cm in doorsnede, een prachtig en duidelijk herkenbare vloer-markering die menig magazijn, hal of gang een stuk veiliger zal maken.

 150 mcd / 20 / 2000 minuten

Low Location Lighting LLL voor gebouwen en schepen

In geval van nood, moet iedereen een gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Dat lijkt simpel, maar bij calamiteiten vallen nog altijd onnodig veel slachtoffers doordat de nooduitgangen niet tijdig bereikt worden. Wat bij daglicht een makkelijke route lijkt, wordt bij stroomuitval of rookontwikkeling een onneem-bare val. Zeker voor mensen die niet dagelijks in uw gebouw aanwezig zijn.

Wanneer vluchtrouteaanduidingen laag bij de vloer worden aangebracht, is dat bij stroomuitval en/of brand, de meest veilige en logische plaats. Rook stijgt immers omhoog en laag aangebrachte vluchtrouteaanduidingen blijven dan het langste zichtbaar. In deze vaak donkere rook zijn de "vluchtende mannetjes" aan het plafond niet meer zichtbaar. Ook hebben mensen in onzekere situaties en in het donker van nature de neiging naar de grond te kijken om (te proberen) te zien waar ze lopen.

Montage

Onze producten zijn eco-vriendelijk, duurzaam en bevatten geen gif of chemische middelen. De montage gebeurt zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen en nagenoeg geluidloos. De producten maken gebruik van omgevingslicht, zowel kunstlicht als daglicht voor het continu opladen.

Montage:
In sommige gevallen is het beter om de montage te doen na kantoortijd, dit is voor ons geen enkel probleem. Ook worden de weekenden door ons soms gebruikt om een project goed te laten verlopen.  Elk project vraagt een goede inventarisatie, waar zijn de valkuilen, wat is de kortste weg naar een vluchtdeur, en hoe kunnen wij de vluchtroute goed en duidelijk zichtbaar maken en met welke producten?  Allemaal vragen die van enorm belang zijn voor een goed werkende vluchtroute(s).

Producten:
Wij werken met diverse producten zoals: veiligheidsborden-(pictogrammen), trappenmarkeringen, vloermarkeringen-/strips, wandmarkeringen/strips en extra accessoires. Vloerstrips en vloermarkers zijn voorzien van een anti-slip toplaag. Afhankelijk van de situatie, hebben wij ook strips met een anti-graffiti toplaag.

Heeft u interesse, mail dan naar: info@exitsigns.nl of bel met: 06 - 127 794 70

‚Äč