Menu

Luminiserende tape en luminiserende anti-slip tape

Plotselinge stroomuitval op de werkvloer kan direct gevaar opleveren voor de aanwezige mensen. Met name gladde betonnen vloeren, vluchttrappen en bordessen zijn grote valkuilen bij een plotselinge calamiteit.

Het doel van deze luminiserende anti-slip tape is om met de nieuwste tech-nologie in fotoluminecentie, te zorgen dat loopbruggen, trappen, vluchttrappen en in- en uitgangen goed te zien zijn en vooral veilig zijn voorzien van een goede anti-slip. Met andere woorden, men pakt twee vliegen in één klap: met deze specifieke tape soorten krijg je: en zeer goede nalichtende kwaliteit en een sterke anti-slip oppervlakte. Klik hier.

Onze Luminiserende tape zonder anti-slip, is met name geschikt voor het omlijnen van deuren, obstakels en trapleuningen. Het is een super nalichtende kwaliteit, zodat bij spontane duisternis, direct hiermee de omlijnde objecten zichtbaar worden en er rustig en zonder paniek ontruimt kan worden.
Deze tape is er in 5 cm breed of 3 cm breed en hebben een lengte van 5 meter. Op aanvraag kunnen wij deze rollen langer maken dan 5 meter.

“Het is beter om voorbereid te zijn op iets dat niet zal gebeuren, tot er iets gebeurt waar we niet op voorbereid zijn”