Menu

Fotoluminiserende ontruimingstekeningen

Als enige bedrijf in Nederland produceren en leveren wij nu ontruimings-plattegronden in een nalichtende kwaliteit. De nalichtende werking is subliem. Met de nalichtende plattegrond kunt u in het donker nog steeds de vluchroute zien die u moet volgen. Bij een "gewone" print op wit papier is dit absoluut niet meer mogelijk.

Een advies welke vaak wordt onderschat: gebruik op hotelkamers en kantoorruimtes, een tekening op A4, maar gebruik op de gangen en grote ruimtes minimaal A3 en het formaat A2 is zeker niet te groot, wanneer veel mensen in een paniek situatie de ontruimingstekening willen bekijken. Hang desnoods meerdere ontruimingsplattegronden op in grote ruimtes. Zeker omdat in een grote ruimte vaak meerdere vluchtwegen aanwezig zijn om te kunnen vluchten.

TIP: wanneer u kiest voor een nalichtende ontruimingsplattegrond, teken dan de vluchtpijlen met een lichte ondergrond! Deze pijlen zijn dan veel beter zichtbaar wanneer het stroom is uitgevallen op de nalichtende ondergrond.

Wij leveren deze ontruimingsplattegronden met de volgende formaten:
A4 (210 mm x 297 mm), A3 (297 mm x 420 mm) en A2 (420 x 594 mm), prijs op aanvraag. Helemaal compleet, klaar om te worden opgehangen. Minimale afname is tien stuks.

Meer informatie: info@exitsigns.nl